CIT Express - Express delivery
CIT Express - livraison express
CIT Express - livraison express -  belgique europe Monde  
CIT Express verzorgt niet alleen uw voorraadbeheer maar ook uw spoedleveringen. In één woord, CIT Express heeft een globaal structureel antwoord voor al uw logistieke behoeften. Ook en in het bijzonder voor de elektronische handel :
  • CIT EXPRESS verzorgt uw leveringen, zodat uw leveringstermijnen nooit de 24 uur overschrijden.
  • CIT EXPRESS biedt on line overzicht, zo wordt uw kostenbeheer geoptimaliseerd.
  • CIT EXPRESS beheert uw plaatselijke voorraad, waardoor u aan een strak ritme kunt werken
Naast deze twee activiteiten biedt CIT EXPRESS zijn cli´┐Żnteel ook een dienst fulfilment aan, voor alle POS acties en het organiseren van promotionele evenementen.

Alle diensten van CIT Express worden geïntegreerd in een toporganisatie: een beveiligde internetsite, opspoorbaarheid via de streepjescode, GPS-positionering van onze koeriers... Elk detail van onze werkmethode werd uitgedacht om ons cli´┐Żnteel volledige betrouwbaarheid en onklopbare snelheid te garanderen. Al deze troeven zetten wij in om zelfs aan uw meest buitensporige eisen te kunnen voldoen.

CIT EXPRESS : uw logistieke partner binnen het digitale tijdperk.

Alle CIT EXPRESS diensten zijn on line bereikbaar op onze site. Om ten volle te genieten van alle bijkomende voordelen van deze functionaliteit, hoeft u zich slechts in te schrijven en uw login te bekomen.

VOORDELEN :

  • Opspoorbaarheid : via ons streepjescodesysteem volgt u op de CIT Express site op elk moment de vordering van uw bestelling. U weet steeds waar uw levering zich bevindt.
  • Snelheid : U volgt - en controleert - alle operaties on line, van de bestelling tot het ontvangstbewijs.
  • Kostenbeheer : Onze tarieven, voorwaarden en leveringstermijnen zijn eveneens on line toegankelijk en oplaadbaar. U hoeft niet meer te wachten op de facturatie aan het einde van de maand, maar het is nu mogelijk om op elk moment het precieze bedrag van de door u gemaakte kosten te kennen.
  • Overzicht : Elke contactpersoon bij elke klant krijgt zijn persoonlijke login (toegangscode). Voordelen: het plaatsen, volgen en nakijken van uw bestelling gebeurt op simpele, duidelijke en persoonlijke wijze.

Si vous n'êtes pas encore client, enregistrez-vous !


powered by microb14